SPONSORDINER TBV MUSEUMMOLEN DE WALVISCH: MUSEUMZAAL "HET MOLENWERK"
Vrijdag 9 juni 2017 vanaf 18.30 uur
Het diner werd georganiseerd door het Jeneverfestival en komt geheel ten goede aan de inrichting van de museumzaal ‘Het molenwerk” in de toekomstige Molenwinkel en museummolen De Walvisch in Schiedam. De molen wordt de komende maanden grondig verbouwd en opnieuw ingericht. Dit is een samenwerkingsproject van Stichting Schiedamse Molens en Stichting Nationaal Jenevermuseum Schiedam.
Het viergangenmenu is samengesteld door Ronald Mol, Ton Heuchemer en Ernst van Velzen, leden van het Jenevergilde en trotse stokers van het Jenevermuseum. Alle gerechten bevatten jenever van het Jenevermuseum.
|
MENU
Aan tafel geflambeerde tonijn tataki, komkommer
Dutch Mule (Gingerbeer, Old Schiedam, Limoen)
Schiedamse bouillabaisse, rouille, brood van de molen & gruyère
Negroni (Willems Wermoed, Ginever, Campari, Sinaasappelschil)
Stoof met jeneverbesesprit, parmezaan schuim, 63 graden ei & knoflookpuree
Kopstoot VDK, Delftsbier gerijpt op vaten van het museum & 10 jarige Old Schiedam
Hot Frozen Ginever Fizz
Aan tafel geflambeerde tonijn tataki, komkommer
Dutch Mule (Gingerbeer, Old Schiedam, Limoen)
Schiedamse bouillabaisse, rouille, brood van de molen & gruyère
Negroni (Willems Wermoed, Ginever, Campari, Sinaasappelschil)
Stoof met jeneverbesesprit, parmezaan schuim, 63 graden ei & knoflookpuree
Kopstoot VDK, Delftsbier gerijpt op vaten van het museum & 10 jarige Old Schiedam
Hot Frozen Ginever Fizz